AKTIVNOSTI

OKOLICA

Okolica koče je idealna za pohodništvo, kolesarjenje, sprehajanje v naravi in uživanju v čudovitih razgledih, še posebno spomladi, ko so travniki pobeljeni s cvetočimi narcisami. Koča je odlična izhodiščna toča za vse pohodnike. Bližnji vrhovi, ki jih lahko osvojijo naši gostje so Španov Vrh, Golica, Rožca in Klek.

ŠPORT

Odlična izbira pa je tudi za vse ljubitelje zimskih športov, saj se naša koča nahaja v sami bližini smučišča Španov vrh, ki je primeren tako za rekreativce kot tudi bolj zahtevne smučarje. Planina pod Golico pa se lahko pohvali tudi z naravno sankaško progo v Savskih Jamah, poleg nje pa je urejena tudi proga za tek na smučeh.

Za vse, ki so navdušeni nad športnim plezanjem, pa je v gozdu pod Golico poletno plezališče.

HRANA

Zelo okusno domačo hrano vam lahko ponudijo na kmečkem turizmu Pr′ Betel. Na turistični kmetiji Smolej-Uric pa ponujajo terensko jahanje, panoramsko vožnjo s kočijo ter delavnice spoznavanja kmečkega načina življenja.

Alpine Cottage Golica resnično je - vaš popoln oddih!

REZERVACIJA

Doživite popolno sprostitev v objemu narave. Sprostite se, odklopite od vsakodnevnega vrveža in doživite pravi oddih v naši idilični koči v naravi!

Scroll to Top