O NAS

Alpine Cottage Golica

Alpine Cottage Golica se nahaja na idilični lokaciji, nad vasjo Planina pod Golico, ki je priljubljena izletniška destinacija za vse ljubitelji narave.  

image00012
o-nas-sek2

Primerna je za ljubitelje pohodništva, kolesarjenja, smučanja in drugih aktivnosti na prostem, pa tudi za vse tiste, ki si želijo le sprostitve in uživanja ob pogledu na gore. Ne glede na letni čas, je koča odlična izbira za sproščujoč oddih, stran od vsakodnevnega vrveža in stresa. Pozimi je vse prekrito s snegom, spomladi belino snega zamenjajo razkošno cvetoče narcise. Poleti lahko uživate na toplem soncu, medtem ko jesen prinese osupljive barve in romantične večere. Vabljeni, da si zagotovite svoj popoln oddih v objemu čudovite narave.

Ponujamo vam pravo gorsko avanturo! Naša koča je popolnoma na samem - brez dostopa z avtomobilom. Za vašo prtljago v celoti poskrbimo mi, vi pa se peš od parkirišča odpravite do koče, hoja vam bo vzela približno 30 minut. Pozimi pa je dostop do koče možen tudi s sedežnico, ki deluje v času obratovanja smučišča.

o-nas-sek3

REZERVACIJA

Doživite popolno sprostitev v objemu narave. Sprostite se, odklopite od vsakodnevnega vrveža in doživite pravi oddih v naši idilični koči v naravi!

MNENJA STRANK

Scroll to Top