DOSTOP

DOSTOP DO KOČE

Pri nas boste doživeli pravo gorsko pustolovščino! Naša koča se nahaja popolnoma na samem, zato dostop z osebnim avtomobilom ni mogoč. A vam zagotavljamo nepozabno izkušnjo, ki se začne že pri samem prihodu.

Svoj avtomobil boste pustili na brezplačnem javnem parkirišču, nato pa se boste peš odpravili proti koči. Pot do nas ni zahtevna, vendar še vseeno priporočamo malo fizične kondicije, saj vam bo vzelo približno 30 minut hoje v hrib. Priporočamo vam tudi ustrezno obutev in športna oblačila, ki vam bodo omogočila udobno premagovanje poti.

Glede prtljage pa ni razloga za skrb – mi bomo poskrbeli za vso vašo prtljago, tako da se boste lahko osredotočili na uživanje v vsakem trenutku vaše avanture.

Pozimi pa imate možnost, da se do koče pripeljete s pomočjo enosedežnice, v času obratovanja smučišča. To vam omogoča enostaven dostop tudi v hladnejših mesecih, ko je koča preoblikovana v zimski raj.

GOSTITELJA

Sva Lucija in Miha, mlad par, ki je odprl vrata svoje očarljive koče. Navdušena nad neokrnjeno lepoto okolice sva se odločila deliti to izkušnjo z vsemi, ki cenijo naravo in aktivnosti na prostem. Rada potujeva in spoznavana nove ljudi, to sva poizkusila združit v gostoljubnem ambientu, kjer se lahko sprostite, raziskujete okolico ter si napolnite baterije ob čudovitih razgledih.

Z veseljem vas bova popeljala na nepozabne pohodniške poti, raziskovanje naravnih lepot in odkrivanje skritih kotičkov naše okolice. Tudi sama zelo aktivno preživljava svoj prosti čas, zato vam z veseljem svetujeva o najboljših poteh za kolesarjenje in pohodništvo.

Prav tako sva velika ljubitelja živali, zato so vsi vaši kosmatinci pri nama zelo dobrodošli!

Vabljeni, da postanete najini gostje in skupaj bomo ustvarjali nepozabne spomine v neokrnjeni naravi!

image00043 – kopija

AKTIVNOSTI

Okolica koče je idealna za pohodništvo, kolesarjenje, sprehajanje v naravi in uživanju v čudovitih razgledih, še posebno spomladi, ko so travniki pobeljeni s cvetočimi narcisami.

Scroll to Top